Wil jij meer bewegen? En doe je dit het liefst samen met anderen, onder professionele begeleiding? Doe dan mee met de gratis QR-fit-trainingen in Gilze, Rijen of Molenschot.

QR-FIT, wat is het ook alweer? Misschien heb je ze al eens buiten zien staan: de paaltjes met daarop een QR-code. Deze zijn onderdeel van de QR-FIT beweegroutes. In de gemeente Gilze en Rijen liggen maar liefst vier van deze routes, waar je gratis gebruik van kunt maken.

Hoe werkt het?

De routes zijn 3 tot 4 kilometer lang en onderweg staan paaltjes met QR-codes. Je kunt op ieder punt op de route starten. Als je de QR-code scant met je telefoon, krijg je een oefening te zien. Je voert die oefening ter plekke uit. Je kiest daarbij zelf het niveau, van beginner tot gevorderd, zodat je altijd kunt bewegen op een manier die bij jou past. Na de oefening wandel of ren je naar het volgende paaltje op de route. De oefeningen veranderen iedere dag, waardoor de route steeds anders is.

Doe mee met gratis trainingen

Je kunt nu gratis meedoen aan QR-FIT trainingen. Je krijgt dan in een groep professionele begeleiding op de route. De eerstvolgende trainingen zijn op:

• Zaterdag 25 mei om 11.00 uur in Gilze

• Zaterdag 29 juni om 11.00 uur in Rijen-Noord

• Zaterdag 6 juli om 11.00 uur in Rijen-Zuid

• Zaterdag 24 augustus om 11.00 uur in Molenschot

Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Bram’s Bootcamp via www.bodycentergilze.nl