Stichting NoNonsense bracht de musical Titanic naar het Chasséthater in Breda. Voor het eerst stonden de Theatergroep uit Rijen en de Youngzz uit Breda samen in de Grote Zaal van het Chassétheater. De cast van 12 tot en met 65 jaar oud werd bijgestaan door de Teenzz in de leeftijd van de basisschool, waardoor de cast uit bijna honderd leden bestond.

Het publiek heeft genoten van de acteurs en actrices, de 6-stemmige samenzang, het verhaal en hoewel het einde van de musical bekend is, vloeide er ook af en toe een traantje bij de toeschouwers: "/ Het feit dat er ook kinderen stonden tussen de overlevenden en doden bij de slotscène maakte deze nog ontroerender.

Regisseur en dirigent Nick van Kuipers en choreograaf Mark Zielhorst hebben een knappe prestatie geleverd, door van vier verschillende groepen één cast te maken. Het merendeel van de cast speelde dubbelrollen, wat steeds een andere acteerstijl vroeg. Beiden hebben ervoor gezorgd dat het verschil in de klassen uit die tijd zichtbaar werd, zowel in spel als in dans. Een groot compliment mag uitgaan naar Deborah van der Meere en Leon Bronckers. Zij hebben het decor van Titanic echt tot leven gebracht. Met fantastische doeken, veel bij elkaar gezochte rekwisieten, maar ook zelfgemaakte reddingsvesten bijvoorbeeld. De slotscene waarin de drenkelingen langzaam opgeslokt werden door het water was een knap staaltje gebruik maken van de mogelijkheden van decors. Ook de kledingcommissie onder leiding van Nynke Tilstra heeft bijgedragen aan het succes. De commissie heeft moodboards gemaakt, waarna er kleding is gekocht, gehuurd en bekeken, voor (met dubbelrollen en verschillende scènes) ongeveer 700 personages, waardoor er uiteindelijk een prachtig beeld stond. De stichting is trots op het eindresultaat en gaat verder op de ingeslagen weg. Volgend jaar zullen alle leden Stichting NoNonsense meedoen aan de nieuwe musical The Pirate Queen van Boublil en Schönberg."